Met onze manier kun je de locale ondernemer en de locale economie steunen. Door te innoveren worden er nieuwe kansen geboren. Dat kost geld, maar dat verdient zich uiteindelijk vanzelf terug. Innovatie en  duurzaam produceren, dat is de uitdaging! De huidige eisen vragen om constante vernieuwing. De techniek gaat snel vooruit dus kiezen wij voor de slimste oplossing. Mijn plannen worden serieus genomen. Ik moet investeren om door te kunnen groeien en met de steun van het fonds heb ik nu de mogelijkheid. Mijn ondernemersbloed gaat weer sneller stromen! Ik vind het leuk om, naast het goede rendement op mijn deelname, in contact te komen met gedreven ondernemers en hun bij te staan met mijn kennis Mijn eigen lunchroom, mijn droom is eindelijk werkelijkheid. Het is prettig wanneer je medeondernemers kunt helpen met jouw ervaring en adviezen Door onze expansie kunnen we ook wat gaan betekenen voor de locale werkgelegenheid, dat is een pluspunt

Initiatief

De initiatiefnemers van het fonds zijn:

Ten Raede Groep, Dordrecht

Ten Raede Groep is een full service financieel dienstverlener voor het MKB en biedt diensten op het gebied van administratie- en bedrijfsadvies, assurantiƫn, fiscaal advies en personeel & organisatie. Ten Raede Groep bestaat uit een team van 25 specialisten, elk op hun eigen vakgebied en is al jaren actief in de regio Drechtsteden.

De driekoppige directie wordt ingevuld door Gerard Verkruijsse, Jan-Willem Bozuwa en Gerben van Tol.

Kodde & van Oosten B.V., Ridderkerk

Sinds de oprichting in 2005 is Kodde & van Oosten B.V. primair gericht op het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen voor haar zakelijke opdrachtgevers. In het verlengde daarvan zijn de activiteiten uitgebreid met coaching van MKB bedrijven in de ruimste zin van het woord. Inmiddels zijn er 7 KVO consultants actief in het werkgebied Groot Rotterdam, waaronder de managing partners Huib Kodde, Dirk van Oosten, Hans de Jong en Bas de Graaf.

Nieuws
13 februari 2015
Succesvolle start Kinderspeelparadijs mede mogelijk gemaakt!

Persbericht – FFMKB steunt lokale ondernemers

19 juni 2014
Financieringsfonds MKB Drechtsteden officieel van start!

Het startschot is gegeven! Financieringsfonds MKB Drechtsteden is officieel van start gegaan! Lees hier het persbericht van juni 2014.

7 januari 2014
FFMKB in het AD

Op vrijdag 29 november 2013, heeft dagblad AD de Dordtenaar een artikel aan het Financieringsfonds MKB Drechtsteden gewijd. U kunt het gehele artikel hier lezen.