Met onze manier kun je de locale ondernemer en de locale economie steunen. Door te innoveren worden er nieuwe kansen geboren. Dat kost geld, maar dat verdient zich uiteindelijk vanzelf terug. Innovatie en  duurzaam produceren, dat is de uitdaging! De huidige eisen vragen om constante vernieuwing. De techniek gaat snel vooruit dus kiezen wij voor de slimste oplossing. Mijn plannen worden serieus genomen. Ik moet investeren om door te kunnen groeien en met de steun van het fonds heb ik nu de mogelijkheid. Mijn ondernemersbloed gaat weer sneller stromen! Ik vind het leuk om, naast het goede rendement op mijn deelname, in contact te komen met gedreven ondernemers en hun bij te staan met mijn kennis Mijn eigen lunchroom, mijn droom is eindelijk werkelijkheid. Het is prettig wanneer je medeondernemers kunt helpen met jouw ervaring en adviezen Door onze expansie kunnen we ook wat gaan betekenen voor de locale werkgelegenheid, dat is een pluspunt

Portal Kredietnemers

Het fonds biedt kredietnemers meerdere voordelen. Zo wordt er voorzien in de financieringsbehoefte en kan de ondernemer zijn doelstellingen bewerkstelligen.

Daarnaast kan de ondernemer gebruik maken van de kennis en kunde van de deelnemers in het fonds. Hierdoor kan efficiency worden behaald, waardoor op termijn ook geld kan worden bespaard c.q. geld kan worden verdiend!

De vergoeding voor de door de stichting te maken kosten kan worden verdeeld in drie ‘Fasen’:

- Fase 1: € 350 vergoeding voor de beoordeling van de financieringsaanvraag. Dit bedrag wordt voorafgaand aan de beoordeling in rekening gebracht.

- Fase 2:  indien het fonds wordt ingeschakeld voor het opstellen van een memorandum voor de kredietcommissie, wordt hiertoe een vast bedrag ad € 1.000 berekend.

- Fase 3: 2% van het leningbedrag (met een minimum van € 1.000) wordt in rekening gebracht als vergoeding van gemaakte kosten uitsluitend bij honorering van de lening door de kredietcommissie en het bestuur. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de uitbetaling van het lening-bedrag.

(genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting, welke op dit moment 21% bedraagt)


inschrijven kredietnemers

Nieuws
13 februari 2015
Succesvolle start Kinderspeelparadijs mede mogelijk gemaakt!

Persbericht – FFMKB steunt lokale ondernemers

19 juni 2014
Financieringsfonds MKB Drechtsteden officieel van start!

Het startschot is gegeven! Financieringsfonds MKB Drechtsteden is officieel van start gegaan! Lees hier het persbericht van juni 2014.

7 januari 2014
FFMKB in het AD

Op vrijdag 29 november 2013, heeft dagblad AD de Dordtenaar een artikel aan het Financieringsfonds MKB Drechtsteden gewijd. U kunt het gehele artikel hier lezen.