Met onze manier kun je de locale ondernemer en de locale economie steunen. Door te innoveren worden er nieuwe kansen geboren. Dat kost geld, maar dat verdient zich uiteindelijk vanzelf terug. Innovatie en  duurzaam produceren, dat is de uitdaging! De huidige eisen vragen om constante vernieuwing. De techniek gaat snel vooruit dus kiezen wij voor de slimste oplossing. Mijn plannen worden serieus genomen. Ik moet investeren om door te kunnen groeien en met de steun van het fonds heb ik nu de mogelijkheid. Mijn ondernemersbloed gaat weer sneller stromen! Ik vind het leuk om, naast het goede rendement op mijn deelname, in contact te komen met gedreven ondernemers en hun bij te staan met mijn kennis Mijn eigen lunchroom, mijn droom is eindelijk werkelijkheid. Het is prettig wanneer je medeondernemers kunt helpen met jouw ervaring en adviezen Door onze expansie kunnen we ook wat gaan betekenen voor de locale werkgelegenheid, dat is een pluspunt

Rendementsprognose

De rendementsprognose is opgesteld door de fondsbeheerder. Deze prognose houdt rekening met kosten voor het fondsbeheer en het verwachte bruto rendement als in het fonds volledig is geïnvesteerd, alsmede een beperkt infectiepercentage voor slechtlopende leningen.De rendementsprognose is een inschatting waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Een deel van het te behalen rendement zal per kwartaal (1 % van de inleg) als voorschot worden uitgekeerd aan de deelnemers door de fondsbeheerder. In het eerste kwartaal van het daarop volgende jaar volgt de definitieve verantwoording en volgt een verrekening aan de hand van de jaarcijfers.

Fiscaliteit

Voor eventuele fiscale consequenties van deelname aan het fonds kan kosteloos contact worden opgenomen met de fiscale afdeling van Ten Raede Groep (078-6311366).

Nieuws
13 februari 2015
Succesvolle start Kinderspeelparadijs mede mogelijk gemaakt!

Persbericht – FFMKB steunt lokale ondernemers

19 juni 2014
Financieringsfonds MKB Drechtsteden officieel van start!

Het startschot is gegeven! Financieringsfonds MKB Drechtsteden is officieel van start gegaan! Lees hier het persbericht van juni 2014.

7 januari 2014
FFMKB in het AD

Op vrijdag 29 november 2013, heeft dagblad AD de Dordtenaar een artikel aan het Financieringsfonds MKB Drechtsteden gewijd. U kunt het gehele artikel hier lezen.