Met onze manier kun je de locale ondernemer en de locale economie steunen. Door te innoveren worden er nieuwe kansen geboren. Dat kost geld, maar dat verdient zich uiteindelijk vanzelf terug. Innovatie en  duurzaam produceren, dat is de uitdaging! De huidige eisen vragen om constante vernieuwing. De techniek gaat snel vooruit dus kiezen wij voor de slimste oplossing. Mijn plannen worden serieus genomen. Ik moet investeren om door te kunnen groeien en met de steun van het fonds heb ik nu de mogelijkheid. Mijn ondernemersbloed gaat weer sneller stromen! Ik vind het leuk om, naast het goede rendement op mijn deelname, in contact te komen met gedreven ondernemers en hun bij te staan met mijn kennis Mijn eigen lunchroom, mijn droom is eindelijk werkelijkheid. Het is prettig wanneer je medeondernemers kunt helpen met jouw ervaring en adviezen Door onze expansie kunnen we ook wat gaan betekenen voor de locale werkgelegenheid, dat is een pluspunt

Te verstrekken leningen

Het fonds legt zich uitsluitend toe op het verstrekken van lineaire leningen met een maximale looptijd van 5 jaar.

Het minimum bedrag per lening is vastgesteld op € 50.000 met een maximum van € 150.000 per leningnemer. Het fonds zal nieuwe leningen verstrekken tot uiterlijk 2 jaar voor de expiratiedatum van het fonds.

Het fonds verstrekt leningen met een jaarlijkse rente van 9%. De betaling van rente en aflossing door de leningnemers geschiedt per maand en uitsluitend via automatische incasso.

Als persoonlijke zekerheid geldt:

aansprakelijkheid eigenaar of DGA of derden.

Zakelijke zekerheid:

in alle gevallen worden de mogelijkheden hiertoe onderzocht.

Nieuws
13 februari 2015
Succesvolle start Kinderspeelparadijs mede mogelijk gemaakt!

Persbericht – FFMKB steunt lokale ondernemers

19 juni 2014
Financieringsfonds MKB Drechtsteden officieel van start!

Het startschot is gegeven! Financieringsfonds MKB Drechtsteden is officieel van start gegaan! Lees hier het persbericht van juni 2014.

7 januari 2014
FFMKB in het AD

Op vrijdag 29 november 2013, heeft dagblad AD de Dordtenaar een artikel aan het Financieringsfonds MKB Drechtsteden gewijd. U kunt het gehele artikel hier lezen.